Published On: mar, Mai 31st, 2011

I-a dispărut concubina de acasă

Share This
Tags

* un brăilean de 50 de ani a reclamat la poliţie că partenera sa a plecat de acasă, după un scandal

Ieri dimineaţă, la orele 10.00, T.V. (50 de ani), din municipiu, a sesizat poliţiştii despre faptul că, în ziua de 27 mai, concubina lui, Matei Fănica, în vârstă de 39 de ani, a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

“Cercetările desfăşurate de poliţiştii de la “Urmăriri” au stabilit că, la data reclamării dispariţiei, în timp ce se afla cu concubinul ei în Piaţa Săracă, din municipiu, femeia s-a certat cu acesta şi a plecat într-o direcţie necunoscută, afirmând că va reveni la domiciliu când bărbatul îşi va schimba comportamentul faţă de ea. S-a stabilit că, anul trecut, cea în cauză a mai plecat de la domiciliu o săptămână, timp în care a dormit în gara CF Brăila şi a vagabondat pe raza municipiului”, se arată într-un comunicat dat publicităţii.

Semnalmente :  înălţime 155 cm, corpolenţă normală, păr negru, tuns până la umeri, cu breton, faţă ovală, ochi căprui, ca semne particulare prezintă cicatrice în urma operaţiei de apendicită şi pe coapsa dreaptă prezintă o gropiţă cu circumferinţa de circa 5 cm.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei :  tricou şi fustă, de culoare neagră, pantofi cu toc, de culoare maro închis.

Poliţiştii continuă activităţile de căutare şi depistare a brăilencei dispărute, faţă de care s-a solicitat urmărirea la nivel naţional.

Cine poate da relaţii despre prezenţa acesteia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul de urgenţă 112, ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-