Published On: Soare, Mai 29th, 2011

Handbalista HC Dunarea, Cosmina Dancu, s-a casatorit cu fotbalistul Eric Oliveira – VIDEO

Share This
Tags

* componenta HC Dunarea Braila si-a unit destinul cu fotbalistul Eric Oliverira * cununia a avut loc la Medias, orasul natal al sportivei

Vedeta echipei de fotbal Gaz Metan Mediaş, Eric de Oliveira, s-a căsătorit cu iubita lui, handbalista echipei brailene HC Dunarea, Cosmina Dancu. Cununia civila a avut loc la casa Casatoriilor din Medias, unde cei doi au spus “da” in prezenta ofiterului Starii Civile si a celor 70 de rude si priteni care au tinut sa participe la frumosul eveniment.

Reporterii nostri i-au felicitat pe cei doi miri si le-au urat “Casa de piatra”. Vizibil emotionat, Eric Oliverira a spus: „Este cel mai important moment din viaţa noastră. Se vede pe faţa mea cât de emoţionat sunt. Parcă joc în finala Cupei Mondiale şi am marcat în minutul 93. Vom sarbatori trei zile si trei nopti, ca in povesti”. Tanara mireasa ne-a marturisit ca este “foarte fericita” si ca spera ca fericitul eveniment sa fie implinit si de nasterea copilului cu care este insarcinata in sase luni.

După căsătoria civilă, toţi invitaţii s-au deplasat la un hotel, unde a fost programată petrecerea. Distractia continua si astazi, intr-un club select, alaturi de prietenii apropiati ai cuplului.

Comentarii

comentariu

About the Author

-