Published On: joi, Mai 12th, 2011

Hai sictir, zdreanta portocalie!

Share This
Tags

Zdrentele portocalii au luat-o razna de tot. Au urcat-o pe gaura c-o stea-n frunte pe o tulumba de cacat si au pus-o sa stropeasca in toate directiile, ca de materie prima nu duc lipsa. Borfeta a uitat cum statea tupilata in umbra cofetarului select (de la care i-a mai ramas doar secera si ciocanul) si cerea aprobare sa se duca pana si la olita.

Acum, imparte imunitate mediatica fix cu polonicul din dotare, punand in cantarolele decrepite ale zdrentelor portocalii margele pe care se screme sa le scoata din inregistrarile unor slinosi care astfel isi vad ajunse la tinta serpentinele anemice, tasnite de-a valma intr-un colt de baie igrasioasa.

Fara sa fii misogin si chiar fara sa iti doresti prea mult asta, n-are cum sa nu-ti treaca prin cap rolul nefast pe care l-au jucat tot felul de stoarfe crosetand mersul istoriei, asa cum incearca gaura c-o stea sa-l faca din iglita si andrea cand pe Titiu, cand pe Piticu sau, mai nou, pe virginul Sergiu. P-astia-i taxeaza la secunda, dupa un minut platit la greu, pana le face prezervativele lalai si stafidite. Cand lucratura o da de gol, ca este priceputa doar la supt ata ca sa intre-n ac si cand ii desira cate unul pe maimutoii pe care-i crosteaza ea de la pranz pan’ pe la patru (cand ii da pe toti afara si haleste niste eugenii sleite, pe principiul vaca-i nebuna, taurul comunal e sanatos tun), i se umfla celulita pe creier. Degeaba incearca sa trezeasca compasiunea (sic!) unor parasute care s-ar infige si-ntr-o clanta de usa, pretinzand ca-n anii astia a fost curata si neprihanita, pentru ca-s multi care stiu ce-a fost la gurile ei de foc. Deh, unii lupta-n Afganistan, altii se dau in barci pe Dunare, fiecare lupta cum poate! Gaura c-o stea lupta pe cont propriu, dar uita de fiecare data sa ne spuna al cui dracului e contul!

Imbuibata cu salamuri mai dihai ca un depozit, gaura c-o stea-n frunte incearca sa demonstreze ca este o biata proletara care plange de mila cetatenilor. Cocotata cu forta in trandafirul strans in pumn sau pe aripile ciorii rosii, ea-i dispretuieste acum pe cei pe care i-a lins pentru o sacosa de lovele. Impreuna cu zdrentele portocalii, gaura c-o stea ne invita la un parastas de tot rasul, cu covrigi si coliva de furat. Crede ca electoratul prostit de o stoarfa ca ea, mai ales imbracata si-n niste zdrente portocalii cu etichete pompoase, dar false, va pune botul si va spune “Bogdaproste”, in locul unui crestinesc “Hai sictir!” S-o creada ea, gaura c-o stea!

Comentarii

comentariu

About the Author

-