Published On: vin, Mai 13th, 2011

Gaura si Scarbu tes de-un bordel portocaliu

Share This
Tags

Opolositi intr-o fosta tesatorie manuala, gaura c-o stea pe umar si sorin scarbu s-au apucat in jurul unei mese ovale sa se dea mari experti in europroiectele de doi lei ale unui cavaler de Balta care-si doreste, la un loc cu Titiu, acest Neghinita al politicii brailene, de Piticul si de matracuca de Cibanu, sa puna laba pe intreg judetul, poate asa si-or mai plati si ei datoriile.

Zdrentele astea portocalii au pus la punct si o strategie care, in mintea lor, ii va transforma peste noapte din niste scursuri sinistre in baietii in negru care salveaza planeta.

Gaura si Scarbu au facut o lista de dotari absolut necesare pentru buna desfasurare a activitatii, incepand cu computere performante si terminand cu aparate de filmat in infrarosu cu care sa stea prin boscheti (deh, codru-i frate cu romanu’) ca sa-l filmeze pe Stancu cum joaca tenis si daca nu cumva reclama vreun as gresit. Cele doua panarame nu fac decat sa pape lovelele obtinute mult prea usor de imberbul fiu al  marinarului si sa-i promita marea cu sarea. Un sfat avem pentru ei: sa-si regleze camerele video alea smechere in holul de la Belvedere. Noi acolo ni le-am reglat si ce-a iesit va povesteste Titiu, daca nu cumva acum deja ii tremura nadragii. Cat despre reportofoane, Piticu poate depune marturie ca vocea lui se aude cristal cand vorbeste despre marea Unire. La capitolul scanere, eu zic sa-l intrebati pe Cibanu, ca a iesit lista aia de spagi ale lui in high-definition!

Ce-i haios este ca Piticu pica iar prost, ca el nu stie ca Cibanu si Titiu au aranjat deja sa nu-l mai lase in arena, ca cica-i perdant. Asa ca, Piticule, mai bine te tii de cuvant, ca parca vedem ca patesti ca Cibanu. Nu de alta, dar si aluia i-a placut competitia si ai vazut cum si-a luat-o, este?

Comentarii

comentariu

About the Author

-