Published On: lun, Mai 9th, 2011

Ganea Pisinel da cu laturi contra vantului

Share This
Tags

Cibanu, cat a fost el de comunist, se dadea in vant dupa capitalism de mic. Ii placeau tare mult calatoriile in tari straine Tratatului de la Varsovia. Cum nu dorea sa miroasa a prost, pentru deplasari nu se multumea cu diurna de rahat pe care i-o dadeau tovarasii, asa ca se alimenta de la unii dintre muncitorii din subordine care isi faceau veacul pe la Hotelul “Traian”, care vanzand tigari, care blugi sau sapun.

Vremea a trecut, asa ca acum se multumeste sa-i tina la umbra lui pe fostii cotei de atunci, unul dintre ei fiind si Ganea Pisinel. Falanga nostra de investigatii a aflat lucruri interesante despre Pisinel, ala care inainte de ’89 facea taximetrie-pirat prin Braila. Cum clientii nu se prea inghesuiau sa urce in jegul lui de masina, Pisinel se specializase in transportul coardelor de la fabrica de muzica la domiciliu si retur. Uneori, prostituatele plateau transportul in natura, dar nu si in cazul lui Pisinel, care era considerat mult prea chipes, asa ca lui ii dadeau doar bani, ca nu risca nimeni sa aiba cosmaruri toata viata!

Pisinelul de atunci s-a copt ca o visina scolindu-se in timpul liber atat la liceu cat si la facultate, ba chiar s-a bagat in politica ca musca-n cacat. Obisnuit, nu i s-a parut nefiresc sa pupe pe oricine l-ar fi putut propulsa in vreo functie de frecator de mangal. Ba, mai mult, pe principiul “ce face omul, face si maimuta”, se urca-n otetar si arunca de acolo cu laturi. Numai ca nu stie ca-i bate vantul din fata…

Comentarii

comentariu

About the Author

-