Published On: vin, Mai 20th, 2011

Dumitriu le galatenizeaza subordonatilor din PDL Braila pana si adresa de mail

Share This
Tags

* daca sunteti interesati sa-i scrieti “braileanului” Constantin Dumitriu, seful local al PDL, ca sa-i impartasiti parerile voastre, o puteti face pe adresa  presedinte@pdlgalati.ro * adrese similare au deputatii de Braila Viorel Balcan si Eugen Badalan si cam jumatate din conducerea organizatiei judetene PDL Braila

Desi insista intr-una ca este brailean si ia ca atac la persoana comentariile unora privind faptul ca s-a transformat de mult intr-un galatean sadea, Constantin Dumitriu nu a catadicsit inca sa-si adapteze adresa de mail la noua “calitate”, de om al Brailei.

La sugestia unui cititor, care ne-a semnalat o descoperire extrem de interesanta, am intrat si noi la site-ul oficial al PDL Braila, unde, la capitolul “Conducere PDL Braila”, am cautat “Biroul Permanent Judetean”. Un click dat pe numele Dumitriu Constantin, nominalizat in tabelul cu membrii BPJ ca “presedinte colegiul 5”, a scos la iveala adresa de mail a multstimatului lider PDL Braila: presedinte@pdlgalati.ro. Hopa! Si asa, la misto, am mai dat un click pe Balcan Viorel, “presedinte colegiul 3”. Suprize-suprize! Adresa de mail la care ii puteti scrie lui Balcan este, potrivit site-ului oficial al PDL Braila, viorel.balcan@pdlgalati.ro. Cum situatia a devenit din ce in ce mai interesanta, l-am verificat si pe deputatul Badalan. N-a mai fost o surpriza: eugen.badalan@pdlgalati.ro.

Mai tata, astia au trecut cu totii la Galati?!

Nu chiar toti, doar jumatate din cei 40 de membri ai BPJ al PDL Braila au adresa de mail pe Galati. Printre acestia, Marian Sarbu, Gabriel Ciochina, Viorel Botea, Luciana Boboc, Manona Avram, Doina Jurubita, Stefan Radulescu.

Au scapat negalatenizati, printre altii, Mario Da’Ros, Catalin Gorgovan, Dan Mitrofan, Silviu Radu, Ion Stefan.

Comentarii

comentariu

About the Author

-