Published On: joi, Mai 19th, 2011

Dumitriu este victima nevinovata a unor “minciuni fara margini”

Share This
Tags

* cel putin asta spune liderul PDL Braila, Constantin Dumitriu

Presedintele PDL Braila, Constatin Dumitriu, sustine ca este vorba despre o “minciuna fara margini” – oare mai cunoaste vreo alta expresie care sa descrie un pretins neadevar? – , atunci cand unii sugereaza ca ar fi platit presa.

“Am vazut ca eu platesc jurnalistii, ca ar fi afirmatia lui Catalin Negoita de la Express TV. Iar este o minciuna fara margini, daca eu cu Catalin Negoita ma cunosc dupa 90 si avem o relatie ca oamenii, asta nu inseamna ca platesc presa. Catalin Negoita nu a afirmat acest lucru, este o inventie pur si simplu!”, a declarat Dumitriu, intr-o conferinta de presa.

El are perfecta dreptate, fiindca daca plateste, nu plateste toata presa, la modul general, deci afirmatia ca “plateste presa” este falsa. De o falsitate fara margini…

Liderul PDL, care este foarte scrupulos cand e vorba sa se respecte intocmai ceea ce spune el, dar isi pierde aceasta calitate cand e vorba de ceea ce spun sau scriu altii, face referire la declaratiile lui Catalin Negoita, patronul postului Express TV din Galati, care admitea pentru Infobraila ca este posibil ca reprezentantii la Braila ai postului patronat de el sa fi obtinut bani in schimbul inregistrarilor, al carui destinatar, reiese din discutia purtata cu Negoita, nu ar putea fi decat presedintele Constantin Dumitriu.

“Probabil ca au facut si ei un ban! Voi verifica cele intamplate, pentru ca nu stiu exact ce s-a intamplat. Noi suntem prieteni doar cu Titi Dumitriu, cu ceilalti doi, Balcan si Badalan, nu avem nici o treaba. Ba chiar pot spune ca nu-mi place de ei. Noi cu Titi suntem prieteni! Eu nu le-am spus sa dea in alta parte inregistrarile!”, a spus Negoita.

Asadar, Negoita nu spus ca Dumitriu plateste pentru inregistrarile de la conferintele de presa ale PSD, furnizate de Express TV. A spus doar ca el nu le-a cerut subordonatilor sai sa dea inregistrarile si altcuiva, fiindca el doar cu Dumitriu este prieten.

Iata de ce ne miram ca seful PDL a negat un lucru de care n-a fost acuzat – cel putin nu in legatura cu Express TV -, dar n-a negat ca el obtine sistematic inregistrarile integrale ale conferintelor de presa ale PSD, de la prietenul sau, care, in calitate de lector, le da lectii viitorilor tineri jurnalisti care se pregatesc la o facultate galateana de stat, despre cum se face presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-