Published On: mar, Mai 10th, 2011

Deputatul Rizea s-a intalnit cu romanii din localitatea spaniola Parets del Valles

Share This
Tags

Presedintele PSD Diaspora, Cristian Rizea si membrii biroului executiv PSD Diaspora, au participat recent la intalnirea dintre primarul localitatii Parets del Valles, Sergi Mingote si sustinatorii acestuia in campania electorala, printre care se afla multi romani rezidenti in Spania – se arata intr-un comunicat publicitatii.

„Localitatea Parets del Valles are o importanta comunitate de romani, membri ai Retelei Romanesti si care au o excelenta relatie cu autoritatile locale. Este important sa fim alaturi de oamenii care tin cont de comunitatea romaneasca existenta in localitatile din Spania. Primarul Sergi Mingote a sustinut permanent drepturile minoritatii romane din Parets del Valles, precum si multe activitati de integrare a acestora in comunitatea locala. Ii suntem alaturi astazi, la lansarea programului sau electoral si salutam initiativele sale favorabile si comunitatii romanesti”, a declarat Marian Popescu, presedintele PSD Spania.

Liderul PSD Diaspora, Cristian Rizea, l-a felicitat pe primarul Sergi Mingote si totodata i-a multumit de initiativele sale pozitive cu privire la integrarea romanilor in comunitate locala. „PSD Diaspora a fost infiintata pentru a ajuta romanii din diaspora si pentru a lupta impotriva discriminarii sociale. Nu pot decat sa-l felicit pe primarul spaniol Sergi Mingote si sa-i multumesc de modul in care abordeaza integrarea comunitatii de romani in localitatea sa si sper sa avem o colaborare cat mai activa pe viitor”, a declarat deputatul Cristian Rizea.

Comentarii

comentariu

About the Author

-