Published On: vin, Mai 20th, 2011

De unde a facut rost PDL de datele de identitate ale brailenilor pe care ii suna, sa le spuna “La multi ani”?

Share This
Tags

* este o intrebare la care presedintele PDL local nu a raspuns * mai multi braileni care au fost sunati pe telefon de ziua lor si au fost felicitati in numele PDL si al presedintelui Costantin Dumitriu se intreaba de unde au democrat-liberalii datele lor de identitate si numerele lor de telefon

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, da din colt in colt, cand este vorba sa explice de unde au oamenii sai datele de indentitate si numerele de telefon ale unor concetateni. Dumitriu a fost intrebat la cea mai recenta conferinta de presa de unde si pana unde isi permit niste necunoscuti sa apeleze pe telefon diversi braileni, de ziua lor de nastere si sa le ureze “La multi ani”, in numele PDL si a presedintelui Constantin Dumitriu. Intrebarea vine dupa ce mai multi braileni s-au aratat nedumeriti ca cei de la PDL stiu cand este ziua lor de nastere si ce numar de telefon au, ca sa le telefoneze. Oamenii se intreaba in ce calitate fac acest lucru niste persoane straine, cu care sarbatoritii nu au nici in clin, nici in maneca. Seful PDL evitat sa explice cum au obtinut cei care suna in numele PDL-ului local datele de identificare ale unor cetateni, care, teoretic, sunt informatii confidentiale: “Nu stiu, eu am un contract cu o societate care se ocupa si pe ei puteti sa ii intrebati. Sunt lucruri personale, nu pot sa le divulg… O sa va indrum la societatea respectiva in urmatoarea conferinta de presa”.

De ce la urmatoarea conferinta de presa si nu imediat? Poate ca sa stabileasca ce explicatii sa dea…

Intrebat daca o sa fie sunat si el, de Sfintii Constantin si Elena, ca sa fie felicitat de ziua lui, din partea PDL si a presedintelui Constantin Dumitriu, seful democrat-liberalilor a raspuns, zambind: “Inclusiv pe mine o sa ma sun!”.

Intrebat in continuare daca oamenii care telefoneaza in numele PDL-ului local fac asta cu zeci de mii de braileni, Dumitriu a explicat: “Nu zeci de mii, ce putem si noi. Sunt cartile de telefon, Cartea Albastra si nu stiu ce…”.

Din cate stim noi, in Cartea de telefon si in Cartea Albastra, aurie, sau orice alta culoare decat portocalie, nu sunt precizate si datele de identitate ale abonatilor, ca sa stii cand e ziua de nastere a fiecaruia…

Comentarii

comentariu

About the Author

-