Published On: joi, Mai 26th, 2011

De cand se aude ca vor sa candideze la presedintia CJ si la Primaria municipiului, Minescu si Varga au intrat in colimatorul celor de la PSD

Share This
Tags

* este nemultumirea presedintelui PNL Braila, Catalin Boboc * el a dezavuat astazi unele decaratii critice din partea conducerii PSD la adresa liberalilor Bogdan Minescu si Vasile Varga

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, si-a declarat astazi nemultumirea cu privire la faptul ca partenerii din PSD ii ataca pe unii dintre liberali. Mai concret, Boboc a facut referire la faptul ca de cand s-a auzit prin targ ca Bogdan Minescu ar putea candida pentru presedintia Consiliului Judetean, iar Vasile Varga, pentru Primaria municipiului, colegii de alianta din PSD au dezlantuit focul asupra lor. Crirticile din ultima vreme la adresa celor doi au fost lansate de presedintele PSD, Gheorghe Bunea Stancu. pe teme legate de Piata Concordiei si acreditarea Spitalului Judetean.

 “Vreau sa va expun o oarece dezamagire pe care o am, pentru ca apar niste sincope intre noi, din niste nimicuri – si mai concret, sunt surprins de unele pozitii care au aparut in ultima perioada de la parteneri de-ai nostri, la adresa unor colegi de-ai nostri si va dau doua exemple. Domnul Minescu este, nu-i asa, un medic recunoscut si apreciat, un sef de sectie, fost director la DSP, un medic cunoscut si apreciat de toata lumea, consultat, cand venea vorba despre Sanatatea din Braila. Numai ca el a indraznit sa se gandeasca sau sa discutam aici in partidul nostru si despre anumite eventual – eventual, spun astazi, pentru ca nu  e nimic batut in cuie – niste obiective, proiecte politice. Cum a ajuns la urechile oamenilor, pe surse, sau eu stiu cum, ca ar putea lua in calcul o eventuala candidatura la Consiliul Judetean, cum nu mai e bun de nimic, cum nu mai stie ce vorbeste si nu ar trebui sa-si dea cu parerea lucruri, in care, nu-i asa a lucrat toata viata.

Domnul Varga, un jurist si un notar respectat si apreciat si cunoscut de foarte multi oameni si un consilier local care intotdeauna a avut pozitii si interese in folosul si in interesul cetatenilor, deodata nici el nu mai e bun, ca indrazneste omul sa se gandeasca la o candidatura la Primaria Brailei si deodata, nu stiu ce interese are, sau treburi de genul asta. Cred ca ultimul lucru pe care ar trebui sa-l facem in cadrul USL-ului, ar fi asta, sa vorbim despre interese. Cred ca nu ar fi tocmai productiv si as vrea sa ma opresc aici, nu vreau sa dezvolt. Sper ca aceea constructie despre care va tot vorbeam, care are un obiectiv pe care noi il pastram si ni-l asumam si avem de gand sa facem tot ce putem noi pentru asta, sper ca acel obiectiv, repet, sa ramana valabil si asa cum nu o data am discutat, nu intre noi avem a ne bate si a imparti nu stiu ce, ci avem a ne bate, ca sa zic asa, cu dusmanul comun. Dusmanul comun il reprezinta actuala guvernare, ca aici nu ma refer la PDL, ma refer la tot ce inseamna ei cu celelate partide”, a declarat Boboc intr-o conferinta de presa.

Comentarii

comentariu

About the Author

-