Published On: joi, Mai 19th, 2011

Culorile sunt elementul cheie al unui machiaj reusit

Share This
Tags

*nuantele cu care va fardati se aleg in functie de: culoarea parului, a ochilor si nuanta tenului

Daca va ganditi ca cel mai fumos make-up vi-l poate oferi doar un expert in materie, va inselati, cel mai reusit makee-up vi-l puteti face chiar dumneavoastra, asta daca urmati cativa pasi simpli.
In primul rand, trebuie sa stiti ca exista trei tipuri de pigmenti naturali care dau tenului nuanta si acestia sunt: melanina care da pielii tonurile de brun, maron; carotenul, care confera tonurile de galben si hemoglobina, pigmentul rosu din sange, care dau tenului tentele rosiatice sau roz. La baza analizei nuantei de ten, sta o impartire de baza pentru intelegerea concentratiei de culori majoritare. Astfel, tipurile de ten se impart in doua categorii principale: calde sau reci. Acesti pigmenti se completeaza recirpoc pentru a produce in final, o nuanta aparte pentru fiecare ten.
Tomurile calde presupun culori de par rosiatice sau aurii, ochi de un caprui mieros si subtonuri aurii la nivelul pielii.
In al doilea rand, trebuie sa va alegeti culorile in functie de anotimp. Vara, la fel ca si iarna, se caracterizeaza printr-o paltea rece, cu pigmenti albastri si rosiatici.
Primavara, precum toamna, corespund categoriei de paleta calda, cu pigmenti p baza de auriu sau galben; acest lucru face ca tenul sa fie de culoarea piersicii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-