Published On: mie, Mai 25th, 2011

Cui vrea sa vanda DJTS tabara din Blasova, Hotelul si Cantina « Sport »?

Share This
Tags

* aceasta intrebare i-a adresat-o deputatul PNL Diana Tusa ministrului Educatiei, Cercetarii, Tineretului şi Sportului, Daniel Petru Funeriu

„ Va intreb, domnule ministru, daca aveti cunoştinta de o eventuala intentie de instrainare din subordinea Directiei Judetene pentru Sport şi Tineret Braila a Hotelului Sport, Cantinei Sport, Taberei Lacul Sarat şi a Taberei din Blasova?! De asemenea, doresc sa precizati şi in ce conditii se va face aceasta instrainare, in  cazul in care exista o astfel de intentie”, este intrebarea pe care Diana Tusa i-a adresat-o lui Funeriu.

Actiunea deputatului PNL de Braila este ca urmare a faptului ca Guvernul a aprobat Ordonanta  de Urgenta nr. 77 din 30 iunie 2010, facand astfel posibila inchirierea sau concesionarea bazelor sportive, aflate in subordinea ministerului de resort. Mai mult, prin modificarea procedurilor de inchiriere a imobilelor aflate in patrimoniul sportului romanesc, se permite, printre multe altele, aparitia de constructii noi, fara a avea neaparat ca obiectiv activitatile sportive.

Comentarii

comentariu

About the Author