Published On: lun, Mai 30th, 2011

Copil de 12 ani dispărut de la domiciliu

Share This
Tags

La finele săptămanii trecute, o femeie de 34 de ani din municipiu s-a prezentat la politie, unde a sesizat disparitia de la domiciliu, din data 26 mai, a fiului ei, Chirilă Nicolae Stefanut în varstă de 12 ani.

“Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, la data dispariţiei, fiind lăsat fără supraveghere, băiatul a plecat, în mod voluntar, de la domicliu şi nu a revenit până în prezent, stabilindu-se că a mai plecat de acasă fără ştirea sau acordul mamei sale şi că obişnuieşte să vagabondeze şi să cerşească, pe raza municipiului (în intersecţii sau hipermarketuri).

Semnalmente : înălţime 120 cm, greutate 35 de kg, păr şaten, tuns scurt, faţă rotundă, ochi albaştri, ca semn particular prezintă o aluniţă pe obrazul drept.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte la data dispariţiei : tricou de culoare portocalie, pantaloni scurţi de culoare albastră, prevăzuţi pe margine cu o dungă verticală albă, încălţat cu papuci de culoare albastru închis.

Minorul este cunoscut cu tulburări de comportament, însă poate să ofere relaţii cu privire la identitatea sa.

Judiciariştii de la Compartimentul Urmăriri al Seriviciului de Investigaţii Criminale au solicitat punerea în urmărire la nivel naţional a minorului şi continuă cercetările pentru găsirea şi încredinţarea acestuia familie”, se arată într-un comunicat dat publicităţii.

Cine poate da relaţii despre prezenţa minorului în municipiul sau judeţul nostru este rugat să apeleze, gratuit, numărul de urgenţă 112, ori să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie.

Comentarii

comentariu

About the Author

-