Published On: mar, Mai 10th, 2011

Continua campania de sterilizare a cainilor maidanezi

Share This
Tags

* miercuri, 11 mai, toti brailenii care vor sa-si sterilizeze gratuit patrupedele sunt asteptati in incinta fostei unitati militare de la “Caporalul Muşat”  

Dupa o prima actiune de sterilizare a cainilor maidanezi, derulata in urma cu cateva saptamani, Asociatia “Vreau să fiu liber” din Braila, in colaborare cu Primaria municipiului,  continua aceasta campanie.

Miercuri, 11 mai, mai multi medici din Bucuresti vor veni din nou in municipiul nostru si vor opera gratuit, in spatiul special amenajat in incinta fostei unitati militare “Caporal Musat”, de pe Calea Calarasilor. Acestia efectueaza operatiile de sterilizare gratuit, scutind, astfel, proprietarii sau iubitorii de caini de o taxa cuprinsa intre 100 si 200 de lei, perceputa in mod obisnuit de medicii veterinari, pentru o sterilizare. Cei interesati pot veni direct la adresa aminitita, sau pot face programari, la numarul de telefon 0731.698.621, la care vor putea discuta cu Cosmin Candea, presedintele Asociatiei “Vreau să fiu liber”.
La prima actiune de sterilizare organizata de Candea, desfasurata in luna aprilie, au fost operate si crotaliate circa 50 de animale.

Comentarii

comentariu

About the Author

-