Published On: Soare, Mai 8th, 2011

Coalitia de guvernare a inceput sa ne injure si la supermarket

Share This
Tags

Daca pana acum injuraturile la adresa Infobraila veneau de pe bloguri obscure sau se consumau, la fel de neputincioase si ineficiente, in celule de partid ale coalitiei de guvernare, lucrurile au evoluat. Mai nou, suntem injurati in public, un ultim astfel de gest de maimuta abia coborata din copac consumandu-se weekend-ul acesta, la un supermarket brailean.

Deranjat probabil ca a fost numit pe criterii politice, mana dreapta a senatorului tradator Constantin Sever Cibu, Ganea Visinel, s-a dat in stamba raspunzand cu injuraturi la salutul de politete al unui reporter al ziarului nostru. Gestul este caracteristic unei coalitii care distruge Romania si arata ca actuala putere trebuie indepartata de urgenta de la conducerea tarii. Astfel de specimene pretind ca ne vor binele, astfel de maimute vor sa ne conduca. Au ajuns la putere tradand interesele celor care i-au votat si acum, deranjati ca le sunt dezvaluite “calitatile” si metodele de a ajunge la ciolan, arata ca au facut la fara frecventa cei sapte ani de acasa si se comporta ca atare.

In final, ii reamintim lui Ganea Visinel ca va fi fiind el sef de birou la ADS Braila, dar este bine sa stie ca sefii lui nu dau nici mucii pe el, dovada ca nu s-au obosit sa ii treaca numele pe siteul institutiei.

Comentarii

comentariu

About the Author