Published On: joi, Mai 19th, 2011

Cibu nu va fi candidatul PDL la Primaria municipiului!

Share This
Tags

* este asigurarea pe care o da liderul PDL Braila, Constantin Dumitriu * acesta neaga ca ar fi avut loc negocieri intre PDL si UNPR-istul Cibu, pentru ca acesta sa fie sprijinit in lupta pentru Primarie, in locul lui Balcan

Presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, neaga zvonurile ca ar pune la cale scoaterea colegului sau Viorel Balcan din cursa pentru Primaria municipiului si sustinerea lui Constantin Cibu pentru aceasta functie. Dumitriu neaga si faptul ca ar fi avut loc deja discutii intre el si Cibu pe aceasta tema si ca s-ar fi batut palma: “Eu nu imi amintesc sa fi venit Cibu sa ma convinga. A, daca dumneavoastra stiti ce isi doreste dumnealui, sa fie sanatos. Nu vom face parteneriat pentru alegerile locale cu niciun partid, ca sa avem candidati comuni. Noi suntem o organizatie unita, avem de lucru”.

Dumitriu a mai precizat ca, deocamdata, nu se poate spune exact care vor fi candidatii PDL la Primarie si CJ, pentru ca ei vor fi determinati prin sondaje: “Acum se lucreaza la strategia de lucru pe urmatorul an al partidului. In al doilea rand, asa cum v-am mai spus si la celelalte conferinte de presa anterioare, candidatii vor fi alesi in functie de rezultatul studiilor politice si sondajelor politice si nu in ultimul rand, acest lucru va fi hotarat de organizatia locala, cu organizatia centrala”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-