Published On: vin, Mai 27th, 2011

Cibu nu exclude sa-i ia locul lui Balcan, ca si candidat comun al UNPR si PDL la Primaria municipiului

Share This
Tags

* senatorul UNPR Constantin Cibu n-o spune raspicat, dar crede ca el are mai multe sanse decat Viorel Balcan sa castige Primaria

Senatorul UNPR de Braila Constantin Cibu nu exclude posibilitatea sa fie el candidatul comun al UNPR si PDL  la Primaria municipiului. Cibu spune ca acest lucru ar putea fi posibil daca partidele amintite ar ajunge la o intelegere si ar candida intr-o alianta, pe liste comune. Senatorul crede insa ca o decizie in acest sens trebuie luata cat mai repede, pentru ca potentialul candidat sa poata sa-si faca o campanie electorala coerenta: “Cei de la PDL au candidat stabilit, domnul Balcan, dar probabil de vom sprijini reciproc, o sa se faca un sondaj care are mai multe sanse si ala va fi sprijinit. Deocamdata nu s-a stabilit, asa cum e la USL, o alianta inainte de alegeri; daca se va stabili, vom vedea, dar lucrul asta trebuie sa se intample pana la sfarsitul anului, ca nu se poate merge mai departe altfel. Daca se va  stabili sa mergem pe liste comune, atunci probabil se va face un sondaj si va candida cel care are cele mai mari sanse. Daca nu, vom candida separat, iar in turul II va fi sprijinit cel care a ramas in cursa”.

Intrebat daca este de parere ca intr-o confruntare, in sondaje, cu Balcan, are mai multe sanse sa obtina voturile brailenilor, Cibu s-a eschivat: “Ei, asta n-o spun eu, o s-o spuna cetatenii…”, insa Ion Arama a intervenit: “Stiti ca ei au fact un sondaj si domnul Cibu a iesit inaintea lui Balcan? Atunci ce mai intrebati?”. La raspunsul ziaristilor, ca au vrut sa o auda din gura lui Cibu, senatorul a comentat: “Ca sa mi-l ridic in cap pe Balcan?!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-