Published On: vin, Mai 27th, 2011

Ca de obicei, liberalii braileni o freaca

Share This
Tags

Ultimul presedinte liberal pe care l-a avut PNL Braila a fost Dan Sabau. Sunt convins ca unii dintre colegii mei de redactie nu vor fi de acord cu asta, dar n-am ce le face, au jucat pe Cibu si e clar ca a fost o mana moarta, practic a treia mana a unui personaj pe care, deocamdata, nu-l vom aminti. Nu de alta, dar are multa notorietate, insa ioc intentii de vot.

Ei bine, liberalii braileni si-au zis ca e timpul sa iasa la bataie, dar sa nu credeti cumva ca impotriva adversarilor politici. Nuuuu, liberalii sunt un grup de elita, caruia ii place competitia si care nu se risipeste precoce, ba dimpotriva. Cum altfel poate fi explicata prostia de care dau dovada baietii de la PNL Braila, dand cu mucii in fasole? Una dintre explicatii ar fi ca ei stiu ca sondajele ii vor plasa fix in urma colegilor de la PSD si cauta sa-si determine nucleul dur sa se activeze si astfel, procentul sa nu fie deloc erect. Trecand peste faptul ca nucleul asta il vezi doar cu microscopul, a doua explicatie ar fi ca liberalii au descoperit ca pesedistii nu-s ca conservatorii (sic!), prin urmare nu poti sa-i manipulezi, promitandu-le un colegiu. Ar fi de rasul curcilor, in conditiile in care pana si un copil de gradinita stie ca la ultimele alegeri PSD a castigat in toate colegiile! A treia explicatie ar fi aceea ca tot mai multi liberali sunt fii ai Brailei, insa din ce se vede din avion, este ca sunt fiii rai, ingroziti de faptul ca nu mai pune nimeni botul la vrajeala, amenintarile sau banii lor!

In concluzie, liberalii braileni arata din nou de ce sunt in stare in incercarea desueta de a-si tine respiratia ca sa para mai umflati, cand ar trebui mai bine sa-si tina respiratia ca sa nu se inece cu valurile pe care singuri le fac! (Nea Vivi)

Comentarii

comentariu

About the Author

-