Published On: Soare, Mai 1st, 2011

”As opri lucrarile la Ambulatoriu, dar nu ma pot cobori la mintea lui Ciochina…”

Share This
Tags

* o spune presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu * Stancu spune ca a fost amenintat cu oprirea lucrarilor de reabilitare a Ambulatoriului la Spitalul Judetean de catre seful DSP, Gabriel Ciochina, dar ca nu-l ia in serios

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu (PSD), este nemultumit ca seful Directiei de Sanatate Publica Braila, Gabriel Ciochina ( membru PDL), il ameninta cu blocarea lucrarilor la Ambulatoriu, sub pretextul ca ar fi evacuat spatiul respectiv, din cadrul Spitalul Judetean. Stancu este tentat sa opreasca lucrarile, pentru ca brailenii sa vada ca PDL-ul blocheaza investitiile in Sanatate din motive politice, insa spune ca “nu se poate cobori la mintea” acestuia: “Toate investitiile la Spitalul Judetean sunt toate aprobate in plenul Consiliul Judetean si vreau sa va spun ca in ultimul timp, chiar toata lumea  a vazut ca nu aruncam banii pe geam si chiar facem treburi in interesul populatiei. Eu cred ca trecerea Directiei de Sanatate Publica la judet este o normalitate si probabil ca se va intampla mai devreme sau mai tarziu, dar niciunul dintre sefii acestei tari nu doresc o descentralizare, ci ei vor o centralizare.

Probabil ca cei de la DSP, neavand incarcare, vor sa isi faca si ei de treaba si trebuie sa se bage in seama si atunci o sa oprim lucrarile la Ambulatoriu si o sa vedem ce se intampla. Dar nu poti cobora la mintea lui Ciorchina…”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-