Published On: vin, Mai 27th, 2011

“Personal, as taia in carne vie la teatru!”

Share This
Tags

* este un nou mesaj transmis public de presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, primarului Aurel Simionescu si viceprimarului Doinita Ciocan * Stancu apreciaza ca “vinovatul trebuie cautat in zona managerului” 

Presedintele Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, este nemultumit de modul in care actioneaza – sau mai bine zis, nu actioneaza – primarul Aurel Simionescu si viceprimarul Doinita Ciocan pentru rezolvarea situatiei conflictuale de la teatrul “Maria Filotti”.

Stancu le-a transmis astazi public un nou mesaj colegilor sai de partid, declarand ca personal, ar rezolva situatia in cateva minute, nu in luni de zile, cum o taraganeaza cei doi edili: “Daca stam si ne uitam  la activitatea teatrului si la componenta personalului, cred ca nu s-a schimbat nimic de cand era director doamna Dobrin. Deci asa, la o prima analiza, cred ca vinovatul trebuie cautat in zona celui care conduce, adica in zona managerului. Managerul este cel care trebuie sa ia decizii care sunt conform legii si care sa nu creeze fel de fel de disensiuni intre actori. Se pare ca nu s-a intamplat asa si de cand  venit domnul Bodolan numai probleme sunt cu cei de acolo. Eu nu ma iau nici de bauturi, nici de nu stiu ce, nu ma iau de nimic, ca e un folclor in jurul teatrului, de te doare capul. Dar personal, as taia in carne vie acolo, deci la mine, in institutiile pe care le conduc, daca s-ar intampla o chestie de genul asta, cred ca ar zbura instantaneu de acolo, in conditiile legii. Prea ii corconim pe domnii nu stiu cum ii chema pe acolo. Pe perioada doamnei Dobrin, s-a tinut mult de capul meu ca sa preia CJ teatrul, pe timpul primarului Cibu, mult timp s-a tinut de capul meu, dar i-am spus ca atunci, toate institutiile de cultura ar trece la judet, iar teatrul este o emblema a municipiului Braila. El trebuie sa ramana in zona municipiului, ca asa mi se pare normal. Sunt de acord ca trebuie facut cat mai curand o comisie, sau sa se discute in Consiliul Local, trebuie eventual facuta o sedinta speciala cu subiectul acesta si ascultate toate partile de catre consilieri”.

Precizam ca nu este prima oara cand viceprimarul Ciocan “calca pe bec” , in ultima vreme, presedintele sau de partid, Gheorghe Bunea Stancu, fiind tot mai nemultumit de prestatia acesteia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-