Published On: mar, Mai 31st, 2011

“Pana la sfarsitul anului, trebuie sa demonstram cu fapte ca suntem de categoria I”

Share This
Tags

* este planul pe care si-l face presedintele CJ Braila, in legatura cu acreditarea Spitalului Judetean, care, deocamdata, este de categoria a III-a

 Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a ajuns la o intelegere de principiu cu Facultatea de Medicina din Galati, pentru o colaboarare cu Spitalul Judetean din orasul nostru. Stancu incearca, in acest fel, sa indeplineasca inca o conditie necesara pentru obtinerea acreditarii de categoria I pentru Spitalul Judetean. In plus, seful CJ a precizat ca nu are de gand sa accepte incadrarea la categoria a III-a, pe care a decis-o ministerul Sanatatii:

“Avem preocupari pentru cadrele universitare, ne-am inteles in principiu cu Galatiul, pentru a mari numarul de cadre universitare cu carte de munca la Spitalul Judetean Braila, iar acesta sa devina baza pentru Facultatea de Medicina din Galati. Avem sapte – opt doctori care pot face treaba asta si o fac cu profesionalism. Aparatura medicala moderna ne recomanda ca spital de categoria I, nici macar de categoria a II-a – si ma refer la aparatura medicala care deja o are Spitalul Judetean Braila si la cea pe care o achizitioneaza in continuare. Indiferent de ce va fi, noi trebuie sa ne luptam si pana la sfarsitul anului, trebuie sa demonstram cu fapte ca suntem de categoria care credem noi ca suntem si chiar suntem! Oricum vom contesta incadrarea facuta, pentru ca nu e in regula”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-