Published On: mie, Mai 18th, 2011

“Organizatia PDL-Braila se bucura de o sustinere importanta din partea conducerii centrale!”

Share This
Tags

* este declaratia sefului PDL Braila, Constantin Dumitriu

Presedintele local PDL, Constantin Dumitriu, sustine ca sunt neintemeiate comentariile aparute in presa locala, legate de faptul ca premierul Emil Boc n-a mai venit la intalnirea cu democrat-liberalii braileni, programata si confirmata zilele trecute, pentru ca nu da doi bani pe ei. Mai mult, Dumitriu anunta ca, desi personal l-a sustinut pe Blaga pentru conducerea partidului, nu vor exista repercursiuni, asa cum si-ar dori unii, ci dimpotriva, i se va da o functie la centru si nici organizatia PDL-Braila nu va fi marginalizata: “In ceea ce priveste alegerile, am citit in presa locala tot felul de speculatii, ca premierul Emil Boc nu a venit la Braila ca nu da doi bani pe organizatie – este iar o inventie a socialistilor. Premierul Emil Boc a trebuit sa fie de urgenta la Bucuresti si ca sa demonteze acest lucru a promis ca in curand va face o vizita speciala la Braila, in calitatea sa de prim ministru. In al doilea rand, ca sa va linistesc pe multi, ca organizatia PDL-Braila a pierdut in aceasta lupta, ca a mers cu Blaga, iarasi este o minciuna, data de anumite bloguri de stiri. Am afirmat si este hotararea CDJ – daca vreti, o punem la dispozitie – in care organizatia PDL-Braila a sustinut toate cele trei motiuni. Dumitriu Constantin, ca membru al Partidului Democrat Liberal, a sustinut o motiune, este o diferenta foarte mare si cred ca suntem cu totii in stare sa facem aceasta diferenta, ca Dumitriu Constantin nu este organizatia PDL-Braila, este membru al organizatiei PDL ( bine zis si ar fi si mai bine daca ai intelege si tu, Titiule, asta! -n.r ). Organizatia PDL-Braila a sustinut cele trei motiuni, prin hotararea data de Consiliul Director Judetean, iar drept dovada de atentie data organizatiei PDL-Braila, cred ca este pentru prima oara – nu stiu daca a mai fost in istoria partidului – organizatia braileana va avea un membru de drept in Biroul Politic National (BPN), secretar executiv si presedintia unei comisii. Conform statutului, sunt 14 secretari executivi, din care, 6 sunt alesi de Conventia Nationala si 8 sunt numiti de Biroul Permanent National si alesi de catre comisiile respective. Unul dintre secretarii executivi, probabil ca voi fi eu! Dar in nici un caz, organizatia PDL-Braila nu a fost marginalizata, din contra, organizatia PDL-Braila se bucura de o sustinere importanta din partea conducerii centrale”.

Amintim ca, in urma cu cateva zile, premierul Emil Boc, venit intr-o vizita electorala in aceasta parte a tarii, pentru a-si sustine motiunea cu care candida la presedintia PDL, si-a anulat participarea la intalnirea cu democrat-liberalii braileni in ceasul a XIII-lea, adica dupa ce acestia se stransesera si-l asteptasera deja cateva ore, la sala unde fusese programata reuniunea. Boc n-a mai catadicsit sa vina sa le ceara votul brailenilor, fiindca a fost prea ocupat sa stea de vorba cu galatenii, mult peste programul stabilit initial. In drum spre Bucuresti, trecand prin Braila, el nu s-a sinchisit sa opreasca la locul reuniunii macar pentru cinci minute, sa-si salute colegii si sa le ceara scuze ca nu poate sa mai stea.

In ceea ce-l priveste pe Dumitriu personal, daca n-a reusit sa obtina o functie aleasa, fiindca a fost scos de pe liste –  dovada a aprecierii de care se bucura la centru -, macar una oferita pe tava sa obtina…

Comentarii

comentariu

About the Author

-