Published On: vin, Mai 27th, 2011

“Nu ma derajeaza ca Visinel Ganea a fost colaborator al Securitatii!”

Share This
Tags

* este declaratia senatorului Constantin Cibu, care spune ca stia de relatiile colaboratorului sau apropiat cu Securitatea inca din 2008 * Cibu zice ca daca Dan Voiculescu poate sa activeze in politica, cu trecutul sau, poate si un “amarat” ca Visinel

Senatorul UNPR de Braila Constantin Cibu nu este mirat de dezvalurile facute recent de Infobraila, cu privire la faptul ca un  apropiat al sau, om de baza la UNPR, Visinel Ganea, a fost declarat oficial colaborator al fostei Securitati. Cibu a declarat astazi ca stia de cativa ani despre trecutul lui Ganea, insa nu-l deranjeaza faptul ca acesta turna la Secu’: “Dar nu acum a fost demascat el, a fost demascat in 2008, cand a candidat la Primarie si oricum, nu ma deranjeaza. Ma deranjeaza ca Dan Voiculescu inca isi face mendrele in Senat si el este clar dovedit ca este un colaborator al Securitatii, daramite un amarat din asta, mare descoperire! Si el nu e director la Administratia Domeniilor Statului, ca nu mai exista director!”.

La remarca ziaristilor ca Visinel Ganea este, totusi, om de baza pentru el, Cibu a spus, aratand in jur: “Oamenii de baza sunt langa mine!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-