Published On: lun, Mai 30th, 2011

“Nu are cum sa respecte o decizie din asta, asta este o golaneala!”

Share This
Tags

* este comentariul presedintelui CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu, privind decizia instantei prin care se consfinteste legalitatea autorizatiilor date de Primaria Galati pentru constructiile ridicate in cartierul Dimitrie Cantemir (Siret), pe raza comunei brailene Vadeni

Chiar daca recent, Curtea de Apel a decis ca autorizatiile de constructie emise de Primaria Galati pentru blocurile din cartierul Dimitrie Cantemir (Siret) sunt legale, autoritatile judetene brailene nu sunt dispuse sa renunte la lupta. Faptul ca decizia judecatorilor este definitiva şi irevocabila, nu-l determina pe presedinte CJ, Gheorghe Bunea Stancu, sa depuna armele. El a anuntat ca va continua lupta cu Galatiul, pe tema legalitatii autorizatiilor de constructie emise  de galateni pentru blocurile ridicate in cartierul care se afla pe raza administrativ- teritoriala a comunei brailene Vadeni.

„Intai sa primim motivatia instantei si apoi discutam. Avem legi care ne apara din toate punctele de vedere. Autorizatiile de constructie se pot acorda doar de persoanele publice competente pe raza teritoriului unde functioneaza. Este dreptul nostru si daca ne lasam calcati in picioare, pierdem orice normalitate in relaţiile cu galatenii”, a declarat Stancu, la cea mai recenta sedinta a Consiliului Judetean.

Ulterior, presedintele CJ a calificat decizia amintita drept “o golaneala”: “Nu poate o instanta care este chemata sa respecte legea sa spuna ca niste autorizatii emise de o autoritate care se numeste Galati, pe teritoriul iudetului Braila sunt legale, nu are voie sa faca asa ceva, este o mare prostie. Vom face recurs la Inalta Curte, nu ne facem nicio problema. Nu are cum sa respecte o decizie din asta, asta este o golaneala. Daca instanta respectiva a dat o astfel de decizie, atunci sa-mi dea si mie o decizie ca am voie sa dau autorizatii de constructie pe teritoriul Galatiului!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-