Published On: mar, Mai 24th, 2011

“Eu sa ma bag in mocirla fotbalului, sa ma duc sa dau bani la arbitri si nu stiu ce aranjamente sa fac, nu servesc!”

Share This
Tags

* o spune raspicat presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu

Presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu (PSD), este nemultumit de solutia extrema propusa recent de consilierul liberal Vasile Varga pentru echipa de fotbal CF Braila, care n-a avut o evolutie tocmai buna in ultimii ani.

Mai exact, Varga exprima o opinie drastica, potrivit careia ar fi trebuit dati afata toti cei din conducerea clubului si din echipa si luat totul de la zero: “Acum, dupa opinia mea, ar trebui luata o masura radicala. Sa fie dati toti afara, incepand de la antrenor si pana la ultimul jucator. Sa ramana numai unul singur, presedinte, restul sa-i dea pe toti afara, de la A-Z, unul sa nu ramana! Sa-i dea pe toti afara, inclusiv pe antrenor si pe toti ceilalti care sunt la club. Sa faca centru de copii, uitati-va dumneavoastra, toate echipele, chiar si Galatiul are centru de copii. Nu facem numai in sistem privat, scoala nu stiu care si scoala nu stiu care de fotbal. Stadioanele trebuie reparate toate, sa fie folosit si celalalt stadion care e al municipalitatii, de la Brailita. Restul, toti afara, pentru ca merita sa ii dea pe toti afara! Trebuie formata o echipa noua, si Braila are nevoie de promovare, sa stea in divizia B cu foarte multi tineri”.

Stancu a declarat intr-o conferinta de presa ca nu accepta sfaturi pe linie de fotbal de la Varga, fiindca, in opinia lui, acesta a aratat deja ce poate: “Domnul Varga s-a ocupat o data de fotbal si l-a dus in groapa, noi l-am luat din groapa, cel putin am terminat cu golanelile care erau acolo. Vreti sa va reamintesc ce era la Vila Lacramioara, era ceva care incepea cu litera “F”, deci sa nu ma rascoleasca, sa incep sa vorbesc eu ce nu trebuie, sau ce trebuie, mai bine zis. Sa nu vorbeasca ei de fotbal, el si cu Ulman, sa lase pe altii sa vorbeasca de fotbal, mai ales in conferinte de presa! Suntem de acord sa-i predam domnului Varga echipa, ca vad ca are aplecare inspre fotbal, cu cea mai mare placere i-o dam, de maine, ia-o frate si rezolv-o, nu am nici o problema sa fac treaba asta, dumnealui sau altora care doresc sa preia echipa de fotbal, ca la fotbal toata lumea se pricepe! Eu sa ma bag in mocirla fotbalului, sa ma duc sa dau bani la arbitri si nu stiu ce aranjamente sa fac, nu servesc felul asta de mancare, las pe altii sa o faca!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-