Published On: mie, Mai 25th, 2011

“Domnul Varga are multe pareri, dar, din pacate, nu sunt similare cu ale mele”

Share This
Tags

* o spune presedintele CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, nu este de acord cu parerile exprimate de liderul PNL Vasile Varga, pe tema modului in care trebuie trata problema Piatei Concordia. Stancu nu crede ca este un element lipsit de importanta cine e proprietarul terenurilor respective si daca acestea revin sau nu la domeniul public. Mai  mult, seful judetului crede ca atunci cand declara “Eu tin cont de utilitatea pietei, nu are importanta cine o detine, a cui este, daca este a unei persoane juridice sau a unei persoane fizice”, Varga nu este chiar impartial.

“Am mai spus o data, domnul Varga are multe pareri, dar din pacate nu sunt similare cu ale mele. Eu incerc sa respect interesul cetateanului, nu interesul unor grupuri sau al meu personal. Noi nu asimilam niste persoane cu USL, este cu totul altceva. Ceea ce spune el sunt niste puncte de vedere care duc spre un interes, probabil chiar personal”, a declarat Stancu.

Amintim ca, in opinia sefului CJ, terenurile respective trebuie cumparate de la proprietari  sau expropriate, daca nu se poate altfel, pentru a reveni in proprietatea Primariei.

Comentarii

comentariu

About the Author

-