Published On: joi, Mai 12th, 2011

“De la Primarie nu se fac presiuni asupra mea, nu, sunt <>”

Share This
Tags

* este declaratia managerului teatrului Maria Filotti”, Mircea Bodolan * pe Bodolan il deranjeaza ca subordonatii care-l contesta au audienta la primarul municipiului

Managerul teatrului “Maria Filotti”, Mircea Bodolan, este nemultumit de faptul ca actorii care-l contesta au audienta la primarul municipiului. Bodolan considera ca nu este corect ca edilul-sef Aurel Simionescu sa stea de vorba cu angajatii teatrului, inainte ca acestia sa vina si sa-si spuna pasurile directorului insusi si ca primarul se lasa si influentat de declaratiile lor si ii “da sfaturi” managerului, pe baza a ceea ce-i spun subordonatii care vin sa-l reclame.

“Mai mult ca sigur ca s-au facut nenumarate presiuni, pentru ca exista ceva ce n-am intalnit nicaieri, acest acces firesc si inexplicabil pentru mine, pe principiul “domnule, eu n-am treaba cu managerul teatrului”, oricine din teatru se duce direct la Primarie”.

Intrebat daca se fac presiuni dinspre Primarie asupra sa, Bodolan a declarat: “Nu, nu, Doamne fereste, nu presiuni, sunt <<sfatuit>>. Adica se duc la Primarie si spun ta…ta…ta…. si primarul zice <<Vai, domnule Bodolan, vedeti, oamenii sunt foarte nemultumiti! >>. Pai nemultumiti de ce?! <<Pai ei spun ca…>> .

Daca sunt niste probleme de rezolvat, au probleme de rezolvat, cum se duc si au si audienta la Primarie?! Nu vi se pare firesc sa fie asa: <<Domnul actor, doamna actrita, domnul regizor ati vorbit cu managerul?>> << Nu se poate discuta cu el!>> <<Domnule, ati fost la el si nu a stat de vorba cu dvs?>>, <<Nu, dar nu se poate discuta cu el!>>  <<Pai va rog, incercati intai sa discutati cu el si dupa aia vorbim si noi! Dar intai vorbiti cu el!>>. Ori eu aflu pe ocolite de acolo ca sunt nemultumiri in teatru”, a declarat astazi Bodolan, intr-o conferinta de presa.

Informat ca una dintre acuzatiile care-i sunt aduse este ca le vorbeste foarte urat  subordonatilor, acesta a raspuns : “Nu este adevarat, este o minciuna sfruntata, nici pomeneala de asa ceva, niciodata!”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-