Published On: joi, Mai 26th, 2011

“Am salutat faptul ca nu toti parlamentarii Puterii lucreaza impotriva cetatenilor”

Share This
Tags

* este comentariul presedintelui  PNL Braila, Catalin Boboc, la refuzul unor parlamentari  din coalitia aflata la guvernare de a vota disponibilizari masive la MAI

Presedintele PNL Braila, Catalin Boboc, saluta faptul ca legea ce prevedea disponibilizari majore in cadrul MAI nu a trecut, la votul in Parlament.  Boboc a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca, in sfarsit,  unii dintre parlamentarii Puterii “s-au trezit” si au votat asa cum trebuie: “Am salutat si o fac inca o data, faptul ca nu toti parlamentarii Puterii lucreaza impotriva cetatenilor, sau cel putin nu au facut-o de data asta; au facut-o de multe ori, dar de data asta, cativa dintre ei s-au trezit. Eu sper sa-i tina si sper sa se trezeasca si mai multi; numai ca ce tot spuneam, ca exista in Romania un risc de autocratie, de dictatura chiar, se vede cu ochiul liber, vine Ministrul Igas si ne spune ca “dom’le nu e nici o problema, nu a trecut, cum am vrut noi, gasim noi o solutie!”. Adica, nu conteaza ce voteaza Parlamentul, nu conteaza ce tipa toata lumea, conteaza ce vrem noi, ca noi suntem tari, nu-i asa, noi conducem, noi le stim pe toate! Nu le stiu pe toate si sper ca oamenii sa fie de aceeasi parere cu noi – cand spun oamenii, ma refer la cetateni si la oamenii care voteaza si sa nu uite ca oamenii astia chiar au crezut ca le stiu pe toate, dar din pacate, au stiut numai prostii.

In continuare, in ceea ce ne priveste, vom face tot ce e posibil, democratic, sa impiedicam astfel de abuzuri. Ati vazut ca ei iau in calcul sa trimita actul normativ inapoi de la presedinte – ca nu-i asa, presedintele e si el membru PDL, ca are adeziunea intr-o casa de fier, nu rupt-o inca -, sa trimita legea inapoi in Parlament, sperand ca tura viitoare sa nu mai “tradeze” anumiti parlamentari din arcul puterii.  Mi-e teama ca multi oameni de acolo nu voteaza si nu cred in politica, si cei din arcul guvernamental nu cred nici ei in politica acestui guvern si o fac de frica, de frica dosarelor care le pot fi fabricate, de frica, in general vorbind si vedeti si dumneavoastra ce se intampla”.

Amintim ca legea care prevedea disponibilizari masive la Ministerul Administratiei si Internelor nu a intrunit suficiente voturi pentru a fi adoptata de Camera Deputatilor, dupa ce unii dintre parlamentarii  Puterii au votat impotriva sau s-au abtinut.

Comentarii

comentariu

About the Author

-