Published On: mar, Apr 12th, 2011

Urmariţi la nivel naţional, pentru comiterea a patru infracţiuni

Share This
Tags

Duminică dimineaţă, la orele 5.00, administratorul unui club din municipiu a reclamat la Poliţie că, în incinta societăţii, un brăilean a fost agresat de un grup de tineri. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au stabilit că, la orele 4.55, administratorul societăţii a condus spre ieşire consumatorii care vroiau să plece, deoarece uşa de la intrare era asigurată pentru că se terminase programul, şi când a deschis uşa, patru tineri au intrat în club, refuzând să părăsească incinta.

În acel moment, între aceştia şi partea vătămată a izbucnit un conflict spontan, urmând o altercaţie în urma căreia victima a suferit leziuni corporale şi a fost internată în spital pentru îngrijiri medicale.

În fapt, victima, S.R. (26 de ani), din municipiu, a fost agresată cu cuţitul în zona feţei şi a toracelui de Oprea Georgian (22 de ani) şi, împreună cu Mureş Cristian (22 de ani), Mirea Ionuţ (25 de ani) şi C.E. (24 de ani), toţi din municipiu, l-au lovit cu picioarele, fiind scoşi afară din club de personalul de pază şi administrator.

După internare, victima a suferit o intervenţie chirurgicală, fiindu-i scos globul ocular stâng,  medicul legist concluzionând că îi sunt necesare 50-55 de zile de îngrijiri medicale, fără a-i fi pusă în primejdie viaţa.

Poliţiştii au efectuat cercetări pentru depistarea şi prinderea suspecţilor şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, vătămare corporală gravă, lovire sau alte violenţe şi port fără drept de cuţit.

În ziua de 7 aprilie a.c., dosarul a fost înaintat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă în lipsă a primilor trei inculpaţi. Reprezentantul Parchetului a admis propunerea faţă de cei trei şi a sesizat instanţa de judecată competentă, dispunând faţă de ultimul, despre care sunt indicii că a săvârşit infracţiunea de ultraj contra bunelor moravuri, să fie administrate şi alte probe.

Instanţa a dispus arestarea în lipsă a inculpaţilor Oprea Georgian, Mureş Cristian şi Mirea Ionuţ, pe o perioadă de 30 de zile de la data prinderii şi încarcerării. Poliţiştii de la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale i-au dat în urmărire la nivel naţional şi desfăşoară acum cercetări pentru prinderea şi încarcerarea lor.

Cine poate da relaţii despre prezenţa acestora în municipiul sau judeţul nostru este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze numărul de urgenţe 112 sau 0239/606.100, cerând interiorul 20163, la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-