Published On: joi, Apr 28th, 2011

Un minor a furat o caruta cu tot cu cal

Share This
Tags

*  un batran de 68 de ani, din satul Valea Canepii, a reclamat la politie faptul ca a fost talharit in plina strada de un copil

La orele serii, beat si obosit de la prea multa munca, C.T. se indrepta cu caruta spre casa, fara sa stie ca tot drumul a fost urmarit de un pustiulica teribilist. Baiatul, C.C., a vazut ca batranul mai avea putin si adoarme in caruta si s-a decis astfel, sa il praduiasca chiar in mijlocul drumului, mizand pe starea euforica a barbatului si pe intunericul noptii. La un moment dat, batranul a oprit putin caruta pentru a se “usura” de paharele baute mai devreme, clipa in care s-a trezit cu un pumn in cap, care l-a pus la pamant fara sa apuce sa clipeasca.
Dupa ce si-a imobilizat victima, tanarul C.C. s-a urcat in caruta batranului cu care a plecat bucuris si linistit spre casa, vazand ca in ea a mai gasit si un telefon mobil, un briceag si 120 de lei. Proaspatul proprietar al carutei nu s-a gandit nici o clipa ca batranul si politia ii vor da de urma, dar nesansa a fost de partea lui, autoritatile reusind sa il identifice la doar cateva zile de la comiterea furtului. In consecinta, “baiatului i s-a intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de talahrie”, au declarat susre oficiale ale Inspectoratului de Politie Judetean Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-