Published On: vin, Apr 22nd, 2011

Stancu este sigur ca USL-ul ar obtine acum peste 70% din voturile brailenilor

Share This
Tags

* presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, crede insa ca se poate si mai bine, pana in 2012

Presedintele PSD Braila, Gheorghe Bunea Stancu, este convins ca USL-ul aduna, la acest moment, peste 70% din voturile alegatorilor din judetul Braila. Social-democratii isi fac insa planuri, alaturi de PNL, cum sa-si maximizeze sansele la viitoarele alegeri si ce candidati sa puna la locale, ca sa obtina cat mai multe mandate de primari si de consilieri.

“Ieri am avut o noua intalnire cu liberalii. Nu discutam deocamdata nominal despre primariile care sunt conduse de PNL sau PSD, ci discutam despre primariile pe care nu le avem noi, in numar de 12 la nivel de judet, care trebuie imparite, ca si candidaturi, pe o formula, fie 8: 4, fie 7: 5, fie 6: 6, nu stiu acum exact, vom vedea intr-o discutie pe argumente. Cert este ca acolo, in acele localitati, vom face sondaje. Eu va spun ca asa cum am discutat noi si cum vedem lucrurile la o prima evaluare, astazi, USL-ul este cotat in jur de 65% la nivel national, dar eu cred ca la Braila, ne ducem  peste 70%. Motivatia este foarte clara: numai daca luam rezultatul din 2008 si avem atat, dar intre timp noi cred ca am mai crescut, ca vedeti si dvs ca scormonim prin tot municipiul si prin tot judetul cu investitii.

In concluzie, cu USL-ul suntem intr-un graphic. Cat priveste problema cu PC-ul, ea le apartine direct liberalilor. Cat a fost PC-ul la noi, stiti ca n-am avut niciun fel de divergente, deci e problema lor, sa si-o rezolve. Noi discutam doar in doi: PSD-ACD, nu in trei”, a declarat astazi liderul PSD. 

Comentarii

comentariu

About the Author

-