Published On: mie, Apr 13th, 2011

Source Code – un film de vazut

Share This
Tags

Daca va plac filmele gen science-fiction thriller, atunci Source Code este un film care merita vazut. Filmul este regizat de Duncan Jones si are in ditributie pe Jake Gyllenhaal si Michelle Monaghan`s, Vera Farmiga si Jeffrey Wright.

Unii ar spune ca filmul seamana izbitor cu Groundhog Day, dar nu este deloc asa, daca in Groundhog Day personajul principal Bill Murray repeta aceeasi zi la infit pentru ca asta isi doreste el, in Surce Code, sunt repetate doar 8 minute si asta pentru a salva oamenii nevinovati dintr-un tren.

Filmul incepe cu personajul lui Gylenhaal care pare sa fi adormit in tren si se trezeste brusc dintr-un cosmar. In momentul in care se trezeste el crede ca este Capitanul de Armata Cotler Stevens, un veteran din Afghanistan, dar Christina Waren jucata de Monaghan, sta fata in fata cu el si ii tot spune Sean. Se contrazic pe aceasta tema si se indreapta spre o toaleta unde da peste o oglinda si vede a nici macar nu mai este in corpul lui ci il vede pe asa numitul Sean. Lucrurile devin din cein ce mai incetosate si dupa exact trei minute trenul explodeaza si un Steven din ce in ce mai dezorientat se trezeste intr-un fel de capsula a timpului intr-o video-conferinta cu Capitana Colleen Goodwin (Farmiga), situatia devine din ce in ce mai ametitoare atunci cand la conferinta ia parte si doctorul Rutledge, interpretat de Wright, care ii spune ca el este in continuare Capitanul Cotler Stevens, numai ca face parte dintr-un proiect special, care ii eprmita sa calatoaresca in timp asumnadu-si identitatea altor oameni cum este Stevens pentru a preveni petrecere unor catastrofe ca cea din tren in care isi pierd viata oameni inocenti. El este informat ca datoria lui este strict de a aopri atacatorul sa detoneze bomba pentru ca acela planuieste sa puna o bomba mult mai mai  are in Chicago, nu are dreptul sa schimbe viitorul oamenilor cum vrea el sa faca cu tanara din tren, trebuie doar sa il opreasca pe atacator.

A castigat in toata lumea pana acum $34,494,707

Bugetul de productie $28,794,707

Comentarii

comentariu

About the Author

-