Published On: joi, Apr 7th, 2011

Simona Draghincescu face plangere penala impotriva conducerii APT SA

Share This
Tags

Simulacrul de concurs pentru ocuparea postului de director al SC APT SA (fosta DAPT) arata ca actuala conducere liberala a institutiei este decisa sa nu ofere prea multe sanse reale candidatilor. Spunem asta pentru ca Costel Balan (sic!), omul de casa al presedintelui filialei brailene a PNL, a refuzat sa ofere candidatilor la concursul de director organizat de APT SA detalii financiare care sa-i ajute in realizarea unor proiecte de management cu care sa participe la competitie.

De refuzul liberalilor care trag sforile la APT SA s-a lovit si fostul director al DAPT, Simona Draghincescu. In ciuda faptului ca a solicitat in scris sa i se puna la dispozitie date care sa-i foloseasca in realizarea proiectului de management cu care sa se inscrie la concurs, conducerea APT nu a facut asta. Vazand ca Balan & Co se comporta ca pe propria mosie, Draghincescu va face o plangere penala impotriva acestora, pentru abuz in serviciu contra intereselor private.

Situatia scandaloasa de la SC APT SA se afla si in atentia primarului Aurel Simionescu. La ultima conferinta de presa, primarul a declarat ca este la curent cu ceea ce se intampla la „Piete” si a decis sa puna, in sfarsit, piciorul in prag. „Ceea ce se intampla acolo nu este in regula. Datele financiare solicitate de concurenti trebuie puse la dispozitie, nu trebuie nicidecum ascunse. Vom lua decizia ca toate datele solicitate sa fie la dispozitia celor interesati, indiferent cine sunt acestia”, a spus Simionescu.

Tinand cont de cele intamplate la SC APT SA, primarul Simionescu ar putea lua decizia amanarii concursului pentru ocuparea postului de director. „Trebuie sa vedem daca mai este timp, astfel incat concurentii sa poata realiza proiectele de management cu care sa se inscrie in concurs”, a conchis primarul Simionescu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-