Published On: vin, Apr 8th, 2011

Simionescu vrea sa “puna piciorul in prag”, in Piata Concordiei

Share This
Tags

* primarul a inceput cu amenzi si promite ca se vor schimba multe, in zona respectiva * avertismentul e valabil pentru privatii care detin terenuri in piata, care, spune edilul-sef, nu-si respecta promisiunile de investitii, pe motiv de criza, dar au bani sa cheltuie bani pe alte lucruri

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, are de gand sa-i ia la intrebari pe privatii care detin terenuri in Piata Concordiei si care nu-si respecta promisiunile legate de amenajarea zonei, facute in urma cu cativa ani. Simionescu ameninta ca daca nu vor sa face ceea ce trebuie de bunavoie si nesiliti de nimeni, o vor face fortati, fiindca el, unul, nu mai este dispus sa astepte: “In perioada urmatoare se vor schimba niste lucruri in zona publica a Pietei Concordia si in zona privata adiacenta Pietei Concordia. Daca tot au facut unii sondaje si suntem mai putin iubiti, barem sa stim de ce. In luna martie, pana pe 5 aprilie, au fost date 158 de sanctiuni pentru tot ce inseamna gunoaie si toate celalalte, plus vreo 120 de sanctiuni pentru incalcarea ordinii publice, inclusiv pentru fumat prin curtea scolii. Pana la urma, trebuie sa punem piciorul in prag, nu putem sa mergem in continuare pe astfel de formule si a propos de piciorul in prag, discutam si de cum arata o anumita parte privata a zonei respective, ca sa nu spun a pietei si despre promisiunile care s-au facut la un moment dat si atunci trebuie sa ne intoarcem si sa ne civilizam, pana la urma, cu forta. Daca nu se doreste cu binele, trebuie sa luam masurile celelalte, pentru ca altfel nu se poate, eu nu mai sunt dispus. Am inteles, eu sunt un om de dialog, am inteles promisiunile, am inteles ca suntem in criza, ca nu stiu ce, dar constat ca suntem in criza pe o parte si pe alta parte facem cheltuieli si atunci criza asta se pare ca este pentru cine intreaba, nu pentru cine cumpara”.

Edilul-sef a a mai spus ca nu a abandonat ideea de a readuce Piata Concordia inapoi la domeniul public: “Stiti parerea mea, in momentul in care terminam toate discutiile cu retrocedarile, cu procesele care sunt, va trebui sa facem o oferta celor care intr-un anumit mod au ajuns in posesia spatiilor respective, sa facem o oferta publica si piata sa revina in zona publica. E un punct de vedere pe care l-am spus intotdeauna si-l sustin in continuare”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-