Published On: sâm, Apr 2nd, 2011

Simi, e vina ta daca Titiu moare!

Share This
Tags

Sincer, eu credeam despre primarul Simionescu ca este un domn, un tip caruia educatia aleasa nu-i permite sa treaca nepasator pe langa persoanele cu dizabilitati politice sau de alta natura, precum Titiu Tuciuriu. Fiindca este vizbil cu ochiul liber ca Titiu, asa mic si negru cum e el, are probleme grave si poate de aceea simte nevoia sa se dea mare (lider democrat-liberal) , alaturi de Bobocelul liberal - altul cu probleme de dimensiuni (politice) masurabile in microni , desi cei doi amici pe cai mici se joaca de-a regii pe tabla de sah politica. Pai bine, dom’ primar, sa lasi matale 200 de gropi inventariate si neastupate, plus crapaturile din jurul lor, e crima! Daca pica dracului Titiu in vreo crapatura de-asta si nu-l aude nimeni cum striga din fundu’ gropii si din putu’ gandirii! Daca intamplator trece pe acolo Piticu si calca din greseala cu pantoful numarul 46 peste crapatura din asfalt in care a ramas fixat Titiu, ramane pedeleu’ fara presedinte, mascota si liant al unitatii indestructibile, de monolit, a partidului?!

Cade asta micu’ in vreo fanta si ramane blocat acolo, ca Monte Cristo, vreo 20 de ani, pana la urmatoarea reabilitare de drumuri in municipiu! In ritmul lui de crestere (politica), la vremea respectiva va fi numai bun de candidat cu sanse reale la presedintia Consiliului Judetean!

Tinand cont insa ca Titiu Tuciuriu este mai nou si Filmagiu’, ar putea sa se filmeze singur (daca ii plac filmele cu prosti), cum se straduieste sa escaladeze zecile de milimetri ca sa scoata capu’ la soare, cum se scutura de firul praf care l-a acoperit , da fuga sa ia din ascunzatoare banii de zeciuiala, cumpara din ei galeti si ciocolatele pe care isi imprima mufa si castiga alegerile din 2032! Cum nici victoriile si nici lung-metrajele nu-l caracterizeaza, ii recomandam scurt-metrajele. Sunt mai usor de realizat, bai Titiule, pentru ca te poti filma singur, in baie. Apropos, vezi ca camerele (sic!) au si zoom… Daca nici asa nu iesi mare in poza, la ce crezi ca e bun Photoshop-ul?

Comentarii

comentariu

About the Author

-