Published On: vin, Apr 15th, 2011

Si in aceasta vara, locurile pentru terase pe faleza se vor obtine in sistemul “primul venit, primul servit”

Share This
Tags

* primarului municipiului, Aurel Simionescu, nici prin gand nu-i trece sa organizeze o licitatie pentru adjudecarea acestor spatii

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, nu are de gand sa schimbe sistemul discutabil de alocare, pe perioada sezonului cald, a spatiilor pentru terase, pe faleza Dunarii. Simionescu a explicat astazi ca si in aceasta vara, spatiile pentru amenajarea de terase vor fi obtinute de primii care le cer: “Discutia pe care am avut-o pana acum a fost “primul venit, primul servit”, in limitele unei idei generale despre cum poate sa arate faleza. Deci daca vine cineva si vrea musai mot, undeva, probabil ca nu va primi mot, acolo unde vrea, ci intr-o formula in care sa arate bine faleza noastra si oricum intr-o formula de provizorat, sa-i spunem asa. Nu vom accepta constructii definitive pe faleza, de genul betoane, sau alte lucruri. Vrem niste lucruri care sa aiba o anumita viziune arhitectonica pentru faleza”.

Intrebat daca, in acest context, nu ar putea lua decizia desfiintarii constructiilor definitive existente deja pe faleza, cum ar fi acelea ale fiului deputatului Eugen Badalan sau ale directorului Electrica, Stefan Radulescu, Simionescu a spus: “Acelea sunt constructii ridicate cu aprobare, au primit autorizatie de constructie”.

Presedintele Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, a opinat ca ar fi mai bine sa se organizeze licitatie pentru adjudecarea spatiilor pentru terase pe faleza: “Eu zic ca ar trebui sa se faca licitatie pentru faleza si s-a terminat orice discutie”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-