Published On: lun, Apr 4th, 2011

“Sa pastram orasul curat!”

Share This
Tags

 * este genericul campaniei de ecologizare derulata de Primaria municipiului, in perioada 2-10 aprilie

Aproximativ 300 de elevi voluntari din municipiul Braila au participat sambata si duminica la o ampla actiune de ecologizare.

Initiativa apartine primarului Aurel Simionescu, ce a lansat pentru al treilea an consecutiv proiectul “Sa pastram orasul curat !”, ce are ca scop responsabilizarea si implicarea elevilor de scoala generala si liceu, a studentilor braileni, dar si a profesorilor acestora, in actiuni de ecologizare a orasului.

„Primaria Municipiului Braila a initiat in primavara acestui an o serie de actiuni de constientizare a impactului pe care activitatile de voluntariat le pot avea asupra starii de sanatate a orasului. Un esantion foarte important al municipiului il constituie elevii de scoala generala si liceu, dar si studentii, segment social cel mai receptiv la implementarea pe baza de voluntariat a evenimentelor cu caracter ecologic.
In acest sens, Primaria municipiului, coordoneaza, in perioada 02 aprilie – 10 aprilie 2011, incepand cu ora 09.30, actiuni de ecologizare in mai multe zone ale orasului”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-