Published On: vin, Apr 8th, 2011

Rizea voteaza contra eutanasierii cainilor, indiferent de ce zice partidul

Share This
Tags

* deputatul PSD de Braila Cristian Rizea nu este de acord sub nicio forma sa fie omorati cainii maidanezi, daca nu-si gasesc stapan

Deputatul PSD Cristian Rizea este hotarat sa voteze impotriva deciziei de a acorda autoritatilor locale dreptul legal de a decide  eutanasierea cainilor comunitari. Rizea crede ca forma actuala a legii, asa cum a fost aprobata in Comisia de Administratie din Camera Deputatilor, unde s-a dat acordul pentru procedura eutanasierii, nu va trece si in plen.

“Eu mi-am exprimat public pozitia, indiferent de ceea ce spun alti colegi de-ai mei – ca am vazut pareri pro si contra – eu, ca si iubitor de  animale si ca stapan de doi caini, va dati seama, nu pot sa votez altfel decat contra eutanasierii cainilor, indiferent de ce decizie se va lua la partid. Cu toate ca  nu s-a luat nicio decizie la nivel central, pentru parlamentari, fiecare a fost lasat sa voteze asa cum crede, cum le spune constiinta”, a declarat astazi parlamentarul, intr-o conferinta de presa.

Amintim ca marti, Comisia pentru Administratie a adoptat, cu amendamente, proiectul de lege privind cainii fara stapan, stabilind ca animalele vor fi tinute 30 de zile in adaposturi, dupa care autoritatile locale vor decide ce fac cu acestea – le vor steriliza si le vor da drumul din nou pe strada, sau le vor eutanasia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-