Published On: lun, Apr 18th, 2011

Rizea asigura asistenta juridica gratuita brailenilor care se judeca, din diverse motive, cu institutii ale statului

Share This
Tags

 * oferta este valabila doar pentru brailenii din colegiul V, in care a fost ales deputat Cristian Rizea

Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea anunta cetatenii din colegiul pe care-l reprezinta in Parlament ca le pune la dispozitie gratuit juristi care sa-i ajute in procesele pe care le au cu diverse institutii ale statului.

“Vreau sa va aduc la cunostinta cateva informatii noi legate de cabinetele parlamentare pe care le am, in numar de patru, in judetul Braila. Mai exact, in afara de cel de la sediul partidului, din municipiul Braila, mai am cabinet la Tichilesti, Chiscani si Baraganu. Am decis ca sa asigur asistenta juridica gratuita tuturor celor din Colegiul V, pe care ii reprezint in Parlamentul Romaniei si care au probleme cu institutiile statului in primul rand, pentru ca, din pacate, vedem o serie de abuzuri in forma continuata ale celor care conduc institutii ale statului. Oamenii se confrunta cu numeroase probleme si din acest motiv, am luat aceasta decizie, pentru a le asigura asistenta juridica gratuita, pentru ca de multe ori cetatenii nici nu mai apeleaza la justitie, datorita birocratiei existente si datorita problemelor pe care le intampina la un moment dat si atunci eu cred ca trebuie ajutati”, a declarat Rizea.

Cei interesati sa obtina asistenta juridica gratuita pot contacta persoanele aflate la sediile cabinetelor parlamentare ale deputatului Rizea, din judet. Programul cabinetelor din mediul rural este urmatorul: la Baraganu, zilnic, intre orele 16-20, la Tichilesti, intre orele 13-17, iar la Chiscani, intre orele 17-20”.

Amintim ca in Colegiul uninominal 5 se afla orasul Insuratei si  comunele Baraganu, Bertestii de Jos, Bordei Verde, Chiscani, Ciocile, Ciresu, Dudesti, Frecatei, Gropeni, Marasu, Rosiori, Stancuta, Tichilesti, Traian, Tudor Vladimirescu, Tufesti, Ulmu, Unirea, Victoria, Viziru, Zavoaia.

Comentarii

comentariu

About the Author

-