Published On: mie, Apr 20th, 2011

Premierul Boc ii sfideaza pe romani

Share This
Tags

* este opinia deputatului PSD de Braila Cristian Rizea

Deputatul PSD de Braila Cristian Rizea se declara consternat de declaratiile recente ale primului ministru Emil Boc, cu privire faptul ca Romania ar iesi din recesiune, iar tara este un adevarat model de redresare economica. Intr-un comunicat dat publicitatii, parlamentarul social-democrat sustine ca asemenea afirmatii sunt o adevarata sfidare a romanilor care abia au ce pune pe masa.

 „ <<Toate datele pe care le avem arata ca iesim din recesiune. Romania este un model de redresare economica>>. In ciuda cruntei realitati, pe care o traim cu totii zi de zi, se pare ca domnul Boc da Romania ca exemplu de redresare economica! Inflatia a crescut cu 8 procente, avand astfel cea mai mare inflatie din Europa, salariile si pensiile au fost reduse considerabil, dezvoltare economica este insesizabila, sistemul de sanatate si cel de educatie sunt cele mai proaste pe plan european, avem cea mai scazuta natalitate, unde speranta de viata este cea mai redusa, insa cu toate acestea, <<Romania este un model de redresare economica>>! Cat de departe poate sa mearga demagogia politica? Rezulta ca in viziunea primului ministru, cu cat va taia mai mult din venituri, cu cat va inchide mai multe spitale si va disponibiliza mai multi bugetari, cu atat va considera mai mult ca a reusit sa redreseze economia Romaniei.

Drumul descendent pe care il parcurgem cu totii distruge total si ultima speranta pe care o aveam in acest cabinet, de a asana situatia dramatica a economiei romanesti. Ei bine, toate aceste afirmatii fara sens si consternante, fac parte din strategia de comunicare bine pusa la punct a premierului. Tinand cont de ultimele sodaje realizate, conform carora rata credibilitatii a actualului guvern nu depaseste 9%, domnul Boc a hotarat ca este momentul sa inceapa campania electorala prin manipulare, aruncand in public asemenea ineptii sfidatoare la adresa romanilor. Astfel de declaratii si propaganda mincinoasa fac mult rau tarii si tin sa-i specific pe aceasta cale premierului ca daca vreun moment Romania ar putea fi data ca model, ar fi doar pentru tarile din lumea a III-a! Aceasta este imaginea reala a Romaniei pe plan extern, de cand guvernul Boc conduce aceasta tara!”, se mai arata in comunicat.

Comentarii

comentariu

About the Author

-