Published On: joi, Apr 7th, 2011

Poliţiştii caută un dispărut de la domiciliu

Share This
Tags

Ieri, 6 aprilie, un brăilean s-a prezentat la sediul IPJ Brăila şi a sesizat dispariţia de la domiciliu a fiului său. Din verificările efectuate de poliţiştii Compartimentului Urmăriri din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a rezultat că cel în cauză, Velicu Cristian, în vârstă de 29 de ani, fiind lăsat nesupravegheat, în jurul orelor 14.30, a ieşit în faţa curţii locuinţei, pentru a fuma, după care a plecat într-o direcţie necunoscută. S-a stabilit că acesta pleca regulat de acasă, însă revenea în cursul aceleeaşi zile, şi că frecventează zona centrală, Faleza Dunării şi Cartierele Radu-Negru şi Viziru.Dispărutul este cunoscut cu afecţiuni psihice şi deficienţe de auz şi vorbire şi are asupra sa cartea de identitate.

Semnalmente : înălţime 165 cm , constituţie atletică, păr şaten, ochi căprui, barbă lată, fără semne particulare.

Îmbrăcăminte la data dispariţiei : hanorac cu glugă, din material textil, de culoare portocalie, cu dungi orizontale negre, prevăzut cu două buzunare la partea inferioară, pantaloni blue-geans, de culoare albastră, fiind încălţat cu o pereche de adidaşi din înlocuitor piele, de culoare neagră, având ca sistem de închidere două clape cu scai.

Poliţiştii au solicitat urmărirea lui la nivel naţional şi continuă activităţile de căutare şi depistare.

Cine poate da relaţii despre prezenţa acestuia în municipiul sau judeţul nostru este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de Poliţie, ori să apeleze numărul de urgenţe 112 sau 0239/606.100, interior 20163, la Compartimentul Urmăriri al Serviciului de Investigaţii Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-