Published On: lun, Apr 4th, 2011

Politicianul Constantin Dumitriu cere respect, pentru ca a fost ales la Federatia de Sah

Share This
Tags

* in timp ce el se adreseaza ziaristilor cu “masurati-va cuvintele” de cate ori este intrebat ceva ce nu-i convine, liderul PDL Braila Constantin Dumitriu are pretentia ca ziaristii sa-l respecte, pentru ca a fost ales in forul de conducere al Federatiei de Sah

In timp ce el ii pune la punct pe ziaristii care pun intrebari care-l irita cu expresia “masurati-va cuvintele!”, pe un ton ridicat, presedintele PDL Braila, Constantin Dumitriu, are pretentia ca acestia sa i se adreseze cu politete la conferintele de presa de la partid. Dumitriu isi explica aceste pretentii prin faptul ca, in opinia sa, el reprezinta ceva nu numai pentru oras, ci pentru intreaga tara, pentru ca a fost ales presedintele Federatiei Romane de Sah: “Trebuie sa ne respectam reciproc, ca vizavi de partea politica care nu va place (“politica care” e cacofonie, domnu’ sahist Dumitriu, verificati-va inregistrarile audio si video, ca sa vedeti ca nu va calomniem, asa ati spus!), totusi, eu am fost unul dintre oamenii care au fost alesi, sunt presedintele unei federatii, totusi, reprezint ceva, nu pentru oras, ci si pentru Romania si cred ca respectul vine din comportamentul nostru, al fiecaruia. Deci nu trebuie sa terfelim tot felul de cuvinte puse in pagina si stiti foarte bine la ce ma refer de unii si de altii. Cred ca e normal”.

Care este legatura intre politicianul Dumitriu si functia lui la Federatia de sah, nu am inteles, dar probabil ca nu suntem atat de profunzi in gandire ca sahistul de renume national Constantin Dumitriu.

Comentarii

comentariu

About the Author

-