Published On: Soare, Apr 10th, 2011

Pentru Visinel Ganea a fost un sacrificiu sa primeasca un post la ADS

Share This
Tags

* cel putin asa spune UNPR-istul, care este deranjat ca ziaristii se intereseaza de criteriile in baza carora a ajuns sef la ADS Braila

UNPR-istul Visinel Ganea a fost vadit deranjat ca ziaristii l-au intrebat pe seful lui de partid, Constantin Cibu, despre modul in care a ajuns acesta sa ocupe o functia de sef la ADS Braila. Intr-o convorbire telefonica, Ganea i-a asigurat pe ziaristi ca a fost un sacrificiu din partea lui sa accepte acest post, fiindca a plecat de la un salariu mai mare, la unul mai mic. Mai exact, el spune ca salariul sau net de circa 1.700 lei, cat are acum la ADS, este mai mic decat cel pe care-l incasa la fostul loc de munca, la un institut de cercetare local. Intrebat de ce a plecat la un salariu mai mic, daca-i era asa bine unde lucra anterior, Ganea a explicat ca a fost o sarcina de partid.

In plus, pe Ganea l-a deranjat faptul ca ziaristii l-au intrebat pe Constantin Cibu ce competente profesionale l-au recomandat pentru functia respectiva si ne-a asigurat ca este baiat citit, are facultate si este economist.

Dar daca tot ne-ai telefonat, Visinica, ca (sic) sa ne asiguri ca ai competentele necesare si-ai facut si o facultate, n-ar strica sa te tii de promisiune si sa ne trimiti CV-ul cu care te laudai! Nu de alta, dar noi am invatat, dupa ani de experienta cu politicienii, sa nu mai credem decat in ce-i in mana, acte semnate si stampilate, ca nu-i minciuna!

Comentarii

comentariu

About the Author

-