Published On: vin, Apr 8th, 2011

Nu faceţi ca ei!

Share This
Tags

* poliţiştii locali au prins, fotografiat şi sancţionat ieri  8 indivizi care aruncau deşeuri pe stradă, în locuri neamenajate * ca să-i înveţe minte, poliţiştii au dat publicitaţii numele contravenienţilor

Poliţiştii locali au aplicat ieri, 7 aprilie, un număr 8 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 8.200 lei, pentru nerespectarea prevederilor legale privind curăţenia localităţii.

Intr-un comunicat dat publicităţii, Poliţia Locală exemplifică : „ *Enache Aurel, din Brăila, str. Radu Negru, nr. 7, a aruncat un sac cu deşeuri pe strada Mihai Bravu în dreptul blocului A. A fost sancţionat cu amendă în valoare de 100 lei potrivit H.C.L.M. nr.5/2003 * Megherlich Niculina, din Brăila, str. Rodnei, nr. 17, depistată la intersecţia străzii Viitorului cu strada Vulturului, în timp ce arunca pe domeniul public două  găleţi de gunoi. A fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei conform H.C.L.M. nr.5/20303 * Lazăr Gica, din Brăila, str. Industriei, nr. 200, bl. 7, ap. 13 a  fost depistată în timp ce arunca dintr-un autoturism un sac cu deşeuri pe şoseaua Dig Brăila-Galaţi, în dreptul Restaurantului „Mario”. A fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei conform H.C.L.M. nr.5/20303 * Dragu Stelică, din Brăila, str. Cetăţii, nr. 308 a fost depistat la intersecţia străzilor Panait Istrati şi Cetăţii, în timp ce arunca deşeuri menajere pe domeniul public. A fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei potrivit prevederilor H.C.L.M. nr.5/20303 * Axinte Elena, din Brăila, str. Bobâlna, nr. 30 avea depozitat  peste 2m3 de moloz rezultat din demolări, pe str.Bobâlna în dreptul imobilului cu nr.54. A fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 100 lei conform H.C.L.M. nr.5/20303 * Coşovei Alexe, din Brăila, str. Tineretului, nr. 17  a fost depistat la intersecţia străzilor Mihai Bravu  cu Plutinei în timp ce arunca pe domeniul public gunoi menajer. A fost sancţionat cu amendă în valoare de 100 lei conform H.C.L.M. nr.5/2003.

Gheorghiade Nicu din Brăila, str.Constantin Sandu Aldea nr.24 a fost depistatîn timp ce arunca gunoi menajer pe doemniul public la intersecţia străzilor Mihai Bravu şi Plutinei, lângă Spitalul Sf,Pantelimon. A fost sancţionat contravenţional cu amendă de 100 lei conform H.C.L.M. nr.5/2003.

S.C.”Lacta Prod” S.R.L. din Brăila, Bd.Dorobanţilor nr. 415, avea depozitat pe domeniul public o cantitate foarte mare de moloz rezultat din demolări. A fost sancţionată contravenţional cu amendă în valoare de 2 500 lei conform H.C.L.M. nr.5/2003.

Aceste acţiuni sunt zilnice iar toate persoanele depistate aruncând şi depozitând deşeuri menajere, de orice natură, pe domeniul public vor fi sancţionate contravenţional”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-