Published On: mie, Apr 20th, 2011

Cadavrele unor caini torturati au fost gasite la marginea orasului Ianca

Share This
Tags

* unele dintre cadavre erau pur si simplu decapitate, altele aveau gauri mari in ele, ca si cum ar fi fost strapunse cu un obiect ascutit * o parte din cele circa 20 de cadavre erau ascunse in saci de plastic 

Un barbat din Targu- Jiu, care se intampla sa fie si secretarul unei asociatii pentru protectia animalelor, a semnalat ieri dupa-amiaza ca la marginea orasul Ianca,  se afla cadavrele unor caini. Omul a indicat faptul ca lesurile sunt aruncate intr-un canal, chiar langa padocul din oras. Mircea Serbanoiu a anuntat autoritatile locale, care s-au deplasat la fata locului pentru efectuarea unor cercetari mai amanuntite. Politistii au ramas muti de uimire, atunci cand au vazut ca animelele au fost omorate prin torturare, prezentand foarte multe rani. Mai concret, oamenii legii au descoperit ca unii dintre caini erau ambalati in saci de plastic , care au fost aruncati in apa murdara a canalului, in timp ce lesurile altora pluteau la vedere, la suprafata. Si mai socant a fost faptul ca unii dintre parupede, adulti dar si pui, au fost schinguiti- mai concret, unele cadavre erau decapitate, iar alti caini aveau trupurile strapunse, ca si cum ar fi fost loviti cu cangea. 

In consecinta, ” a fost intocmit dosar penal sub aspectul comiterii infractiunii de maltratare si schingiuire a animalelor”, au declarat surse oficiale ale Inspectoratului de Politie Judetean Braila. Daca vor fi gasiti, cei care se fac vinovati de aceste atrocitati risca inchisoare intre 6 luni si 3 ani, sau amenda.

Comentarii

comentariu

About the Author

-