Published On: vin, Apr 15th, 2011

Lucrarile de constructii din municipiu au “murdarit” apa livrata populatiei

Share This
Tags

* este explicatia data de primarul Aurel Simionescu pentru faptul ca uneori, apa de la robinet era murdara si nu putea fi consumata * edilul spune insa ca, in rest, apa livrata populatiei anul trecut a fost foarte buna

Primarul municipiului, Aurel Simionescu, a declarat astazi, intr-o conferinta de presa, ca daca a existat o problema la apa potabila livrata populatiei anul trecut, aceasta a fost legata de turbiditate. Simionescu a explicat ca se refera la faptul ca uneori, pentru perioade scurte de timp, apa ce curgea la robient era foarte murdara si nu putea fi bauta: “E un singur parametru care nu s-a incadrat in standardele de potabilitate, din cate stiu eu, acela de turbiditate. Apa, in diverse momente, datorita avariilor care se mai intampla pe conducte, poate ajunge cu diverse depuneri in ea, la robinete. In rest, toti ceilalti parametri la plecare sunt parametri corespunzatori. Au fost interventiile  pe care le-am facut pe Centrul Istoric, pe Grivita, pe Dorobanti si la un moment dat, chiar daca se spala foarte bine conducta si se fac probele de presiune, pentru perioade scurte de timp, se intampla  astfel de lucruri. Dar in rest, precizez inca o data, compozitia chimica si toate celelalte sunt in limitele corespunzatoare.

Chiar acum, de curand, cand a fost pata aceea de produs petrolier care a venit pe Dunare, rezultelele analizelor au fost pozitive la noi, la Braila, pentru ca sorbul este la o adancime de 10-12 metri si atunci nu a avut influenta pata de produs petrolier de la suprafata, asupra apei livrate catre cetateni”.

Comentarii

comentariu

About the Author

-