Published On: mie, Apr 27th, 2011

Jandarmii vor pazi Biserica Greaca de Izvorul Tamaduirii

Share This
Tags

* vineri,  29 aprilie, se praznuieste Izvorul Tamaduirii  * la procesiune se asteapta un numar mare de credinciosi

Ca in fiecare an, Braila va fi asaltata de ortodocsii din toate colturile tarii, veniti de la sute de kilometri distanta, ca sa asiste la slujba religioasa si pentru a-si lua aghiasma mare, cunoscuta fiind pentru proprietatile sale miraculoase. Pentru a fi evitate busculadele,  Biserica Greaca va fi pazita de: circa 100 de jandarmi, lucratori ai Inspectoratului de Politie Judetean, Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta si lucratori ai Serviciului de Ambulanta Judetean.
Incepand de astazi, Jandarmeria a constituit patrule pedestre si au fost instalate gardurile de protectie din dotare, folosite pentru a preveni eventualele imbranceli. Pentru o desfasurare corespunzatoare a activitatilor religioase, jandarmii braileni recomanda tuturor credinciosilor sa dea dovada de calm si intelegere, in concordanta cu semnificatia sarbatorii in sine; totodata reaminteste acestora sa acorde o deosebita atentie bunurilor personale si copiilor in cazul in care sunt insotiti de acestia.

Astazi la pranz, in curtea bisericii se aflau 7 credinciosi, care s-au asezat la rand din timp, in asteptarea apei sfintite, acestia fiind din Braila si Galati. 

 

Comentarii

comentariu

About the Author

-