Published On: mie, Apr 20th, 2011

Jandarmii vor asigura ordinea si linistea publica de Paste

Share This
Tags

* atat in perioada premergatoare, cat si pe timpul Sarbatorilor Pascale, acestia vor executa misiuni specifice de asigurare a masurilor de ordine si liniste publica

Scopul il reprezinta desfasurarea intr-un climat propice a manifestarilor religioase, prilejuite cu manifestarea acestei sarbatori. Astfel, jandarmii braileni vor desfasura actiuni punctuale si de patrulare, in cooperare cu celelalte institutii abilitate, atat in mediul urban cat si in cel rural, urmarind identificarea si descurajarea persoanelor care tulbura linistea publica. Mai mult decat atat, “La nivelul Inspectoratului de Jandarmi Judetean Braila sunt constituite si subunitati de interventie, care vor patrula in zonele intens circulate, fiind permanent pregatite sa intervina si sa acorde sprijin efectivelor angrenate in misiunile din zona lacaselor de cult.”, au declarat surse oficiale ale IJJ Braila.

In consecinta, jandarmii recomanda tuturor brailenilor sa manifeste calm si intelegere, sa acorde o atentie sporita lucrurilor personale, iar in cazul in care sunt insotiti de copii sa nu ii piarda din ochi pe intreaga perioada a procesiunii.

Comentarii

comentariu

About the Author

-