Published On: joi, Apr 21st, 2011

In primul trimestru al acestui an, AJOFM Braila a organizat 7 cursuri de formare profesionala

Share This
Tags

In primul trimestru al acestui an, A.J.O.F.M. Braila a organizat 7 cursuri de formare profesionala, in care au fost cuprinsi 168 someri, in urmatoarele meserii: comunicare in limba engleza, dulgher tamplar parchetar, operator introducere validare prelucrare date, zugrav ipsosar tapetar vopsitor.

„De la inceputul lunii aprilie, pana in prezent, a fost demarat si cursul de formare profesionala in meseria de frizer la care au fost cuprinsi 28 someri. Cursurile de formare profesionala disponibile in acest moment, la care somerii pot participa gratuit, sunt: brutar, constructor drumuri si poduri, contabil, comunicare in limba engleza.

Pana la finele anului 2011, prin Programul de formare profesionala al AJOFM Braila vor fi organizate urmatoarele cursuri: agricultor in culturi vegetale si crescator animale; brutar; cofetar; comunicare in limba engleza; confectioner aluminiu si mase plastic; contabil; dulgher, tamplar, parchetar; lucrator in structuri pentru constructii; zidar, pietrar, tencuitor; zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor; bucatar si frizer (cu persoane aflate in detentie in Penitenciarul Tichilesti).

In urma participarii la programele de formare profesionala, in primul rand, absolventul obtine/dezvolta un ansamblu de competente profesionale care sunt certificate printr-un act eliberat potrivit reglementarilor in vigoare. Programele de formare profesionala asigura, conform legii, initierea, calificarea, recalificarea, perfectionarea si specializarea persoanelor in cautarea unui loc de munca”, se arata intr-un comunicat dat publicitatii de AJOFM Braila.

Comentarii

comentariu

About the Author

-