Published On: vin, Apr 22nd, 2011

In curand, in Braila se vor deschide centre de colectare a aparaturii electrice si electrocasnice uzate

Share This
Tags

* un reprezentant al firmei constantene care se va ocupa de colectare sustine ca brailenii care vor aduce aparate vechi vor fi recompensati cu bonuri valorice

Primarul municipiului, Aurel Simionescu anunta brailenii care vor sa scape de aparatura electrica si electrocasnica uzata ca o pot depune la centre special amenajate, ce vor fi deschise in zilele urmatoare in mai multe zone din Braila. Simionescu a explicat ca aceasta este o noua incercare de a-i obisnui pe braileni cu colectarea selectiva a deseurilor: “Avem o formula de parteneriat cu o firma din Constanta, pentru strangerea deseurilor electrice, electronice, electrocasnice. In oras au fost amplasate sase containere speciale, ele vor fi inscriptionate si se vor putea duce oamenii sa depuna la aceste containere tot ceea ce nu le mai trebuie in casa din punct de vedere electric si electrocasnic. Este o alta forma de colectare a deseurilor de acest tip, fata de ceea ce aveam pana acum, respectiv acele zile in care se desfasura actiunea numita “Marea Debarasare”, in care venea firma de salubrizare si lua de la casele oamenilor acele obiecte. De acum inainte, ei le vor putea duce la containere speciale, oricand doresc”.

Deocamdata, containerele sunt vopsite, inscriptionate si pregatite pentru deschidere. Surpriza, pe aceasta tema, a venit insa din partea unui reprezentant al firmei de colectare din Constanta, Stefan Apostol, angajatii societatii vor oferi cetatenilor bonuri valorice, in schimbul aparaturii uzate ce va fi adusa la aceste containere. Apostol nu a putut preciza care va fi valoarea bonurilor, insa ne-a asigurat ca brailenii care vor face efortul sa aduca aparatura uzata la aceste centre vor fi recompensati cu vaucere.

Comentarii

comentariu

About the Author

-